Toti vrem sa stim ca avem un loc bine definit in sufletele celor dragi si ca atunci cand se gandesc la noi o fac intr-un fel aparte. Cadourile personalizate au fost inventate tocmai cu acest scop, si anume de a oferi cadouri care nu sunt simple obiecte ci au potentialiul de a spune ?la multi ani?, ?te iubesc? sau ?iti multumesc? asa cum se cuvine.

Este pacat sa achizitionam un cadou doar de dragul de a oferi ceva. Binenteles, niciodata, mai ales daca suntem invitati la o petrecere, nu vrem sa aparem cu mana goala. Trebuie sa oferim macar o mica atentie in schimbul invitatiei primite. Uneori, insa, suntem in pana de idei. Ori pentru ca nu cunoastem destinatarul cadoului foarte bine, ori pentru ca aparent acesta se afla deja in posesia tuturor lucrurilor de care ar putea avea nevoie. Daca si dvs. va aflati in aceasta situatie, rezolvarea dificultatii problemei o puteti regasi in personalizare.

Ce inseamna a personaliza un cadou si cum se pot personaliza diferite obiecte?

Personalizarea inseamna de cele mai multe ori individualizare. Adica ceea ce urmeaza sa faceti este sa transformati un obiect simplu intr-unul cu valori si semnificatii personale.

Aceasta personalizare se poate efectua fie prin imprimare, fie prin gravura, in fuctie de articolul pe care il veti achizitiona. In mod obisnuit articolele care se personalizeaza prin imprimare sunt cele fabricate din hartie, ceramica sau materiale textile. Astfel puteti crea, spre exemplu, un calendar personalizat (in care includeti cate o fotografie a persoanei dragi pe fiecare pagina, in dreptul fiecarei anotimp), puteti inscriptiona cani, cesti si halbe cu diferite mesaje si fotografii sau aveti posibilitatea de a achizitiona un obiect vestimentar sau accesoriu textil pe care la fel il individualizati.

Pe de alta parte daca optati pentru gravura, trebuie sa stiti ca aceasta metoda se aplica de cele mai multe ori pe obiectele metalice. In acest fel, puteti personaliza atat stilouri cat si etichete metalice (cum ar fi cele pentru animalele de companie) sau brichete. Obiectele metalice nu sunt, insa, singurele care se pot grava. Acest tip de personalizare se poate aplica la fel de usor sticlei (fie ea veritabila ori acrilica) sau lemnului.

De la Ziua Femeii pana la Sfintele Sarbatori ale Craciunului, orice ocazie este potrivita pentru a oferi cadouri personalizate. Partea buna este ca nu trebuie sa aveti cunostinte foarte vaste despre persoana careia urmeaza sa-i daruiti cadoul. Este de ajuns sa stiti esentialul: este o persoana funny ori dimpotriva este o fire emotiva? Este suficient sa stiti raspunsul la aceasta intrebare.

Personalizarea este o idee foarte buna si atunci cand urmeaza sa suprindem o persoana despre care stim ca pretuieste mai mult valorile sentimentale decat pe cele materiale. De obicei aceste persoane sunt parintii si bunicii nostri.

Cati dintre noi au fost in situatia in care i-au oferit un cadou bunicii pe care aceasta l-ar fi refuzat? Probabil nimeni, sau doar foarte putini. Bunicii si bunicutele adora orice mica atentie pentru ca indiferent de pretul sau de utilitatea ei, stiu ca aceasta le-a fost oferita din suflet. Imaginati-va cat de mult s-ar bucura de un cadou menit 100% pentru ei: o fotografie intr-un glob ce ii ilustreaza alaturi de dvs. ori o vaza din sticla pe care ati inscriptionat cateva versuri sugestive.

Daca doriti sa oferiti unei persoane iubite cadouri cu adevarat speciale si inedite, nu ezitati sa aruncati o privire asupra magazinelor online care va ofera foarte multe posibilitati diferite pentru personalizarea cadourilor cumparate.