Cum comand?

Apasand butonul “Cumpara Produsul” vei fi redirectionat catre site-ul partener care vinde acest cadou. Aici vei gasi exact acelasi produs ca si pe CadouriPeNet.ro si il poti adauga in cos urmand sa parcurgi pasii necesari pentru a finaliza comanda.

In cazul in care ai greutati in ceea ce priveste finalizarea sau depunerea comenzii, iti stam la dispozitie si vom face tot posibilul sa primesti cadoul dorit in cel mai scurt timp.

Cum pot Compara cadourile alese?

In cadrul categoriilor sau al unui anumit produs, selecteaza butonul Compara.
Pentru fiecare selectie butonul Compara se va transforma in Adaugat. Poti alege pana la 8 produse pentru a fi comparate.

Dupa ce ai ales produsele sau cadourile dorite pentru comparatie, da click pe : Compara Produse ? butonul din partea cea mai de sus a paginii, in partea dreapta.
Se va deschide o casuta noua in care sunt comparate produsele alese, dupa pret, descriere, marime sau culoare daca este cazul si este prezenta si o imagine a acestuia.

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Exista doua modalitati de cautare:
1. Poti folosi casuta de cautare existenta in partea dreapta sus a site-ului. Introdu cuvantul si apasa enter sau click pe lupa. Daca exista pe site produsele cautate, acestea vor fi afisate pe pagina.
2. In meniul stanga din fiecare categorie gasesti un modul de filtrare cu ajutorul caruia poti cauta printre categorii sau filtra dupa pret.

Se pot schimba produsele cumparate?

Da desigur. Se intampla uneori sa cumparam un cadou pe care cel care il va primi, il are deja, sau il va primi de la un alt prieten. Acestea se pot returna partenerilor de la care le-ati cumparat si vor fi schimbate.
Politica de schimbare a produselor cumparate poate fi diferita depinzand de compania partenera si existenta pe stoc a produselor dorite la schimb.

Se pot returna produsele cumparate?

Da. Conform art 7, OG 130/2000 ” Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. ”

Fiecare dintre partenerii site-ului nostru se conformeaza acestei legi.
Politica de returnare a produselor poate fi diferita de la caz la caz dar fara exceptie puteti returna produsele.

Cum se livreaza produsele?

Politica de livrare pentru produsele si cadourile alese este cea specifica site-ului partener.
Colaboram doar cu site-uri serioase care au afisat termenii de livrare si le respecta fara exceptie.

Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere in cazul in care ai nevoie de mai multe informatii privind livrarea produselor dorite.